..potřebuji
Anotace: ..slastný pocit vystřídá prudkost osamnělosti..
..chybí něha, pohlazení, pár slůvek
něžný smích
..chybí blízkost, dotek těla
souznění
..chybí vášeň, nespoutanost
chtíč
přesto
zavřít oči při laskání s ozvěnou
a pocit, že nejsem sama
na chvíli odezní
podlehnout tomu co není
..slastné bezvědomí
..a pocit prázdna
ten nechybí..
Komentáře (0)