Prázdná duše
Mám v sobě tak prázdno,
a ani evím proč.
Už je to tak dávno,
co je všechno pryč.
Všechno je najednou tak cizí,
jako bych ani pořádně nežila.
Přes slzy se mi všechno mlží,
jako bych ani nebyla.
Ticho... prázdno...tma...a samota.
Komentáře (0)