Přímým úderem..
Těžce popálen,
ohněm jenž nevzplanul,
od západu slunce
den co den ....
Vyhoštěn z ráje.
přímým úderem,
na srdce,,
do míst co se nehojí..
A poté rozprášen,
do vln větru,
nepřímým pohledem,
posledním od Tebe…
Komentáře (5)
Komentujících (5)