taková ohraná písnička
Anotace: nuda ve školeee..tak jsem trošku psala ...
poslouchám,
ohranou písničku..
pořád a
stále dokola
vždy
se stejným koncem.
nad kterým se
i slunce mračí.
a odmítá pohladit
plačící duši
svojí písničkou
s dobrým koncem..
Komentáře (1)
Komentujících (1)