sněhurka aneb tvrdý dopad reality na pohádky

sněhurka aneb tvrdý dopad reality na pohádky

Anotace: název mluví za vše

Ve skleněné rakvy
leží spící kráska
čeká až jí probudí
opravdová láska

Sedm smutných trpaslíků
pláče pro ni den co den
čekají až příjde princ
co skončí její dlouhý sen

Trpaslíci, běžte domů,
tahle kráska spí už navždy
princ v base čeká na popravu
dopustil se královraždy

Zabil její zlou macechu
aby pomstil spící lásku
spravedlnost ale nespí
nespatří již tu svou krásku
(chtěl to shodit na zahradníka)

sněhurko,ty v rakvy skonáš
navždy budeš snít svůj sen
z té krásné růže, cos jí byla,
zbyde seschlé trní jen.
Autor Solitary Angel, 19.09.2007
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: Liss Durman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný, pravdivý... Hezky napsaný, chytlo mě to!

05.03.2008 16:51:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí