Analýza papírových kapesníčků
Anotace: Kam až člověk klesne....
Analýza papírových kapesníčků
Ať myslím na cokoli,
Je mi smutno,
Ať myslím na co chci,
Není to příjemné.
I při psaní tohoto je mi mdlo,
Mé myšlenky jsou jen černé.
Mám pocit,že dny budou už jen smutné,
A noci už jen proplakané…..
Řekla jsem co,jsem neměla,
Odhalila,co mě býti schované,
Všechna má tajemství zemdela,
A zbyly mi už jen oči uplakané…
( a hromada posmrkaných papírových kapesníčků)
Komentáře (0)