Anotace: pro začátek malá schíza
Já nevím, mě něco na těch básních nesedí.
Možná to máš zrýmovaný za každou cenu a nevychází ti to do slabik ?
já fakt nevím......
Růže mám hrozně rád, ale už jsem viděl lepší díla na toto téma.
Ale nevěš hlavu začínáš ! ;)
23.09.2007 17:32:00 | anti-HERO