vzpomínka
Měls´ na mně rád to,jaká jsem
Pohled tvých očí poznala bych mezi stem
Vždycky jsi říkal, ať prý nejsem smutná
a abych se smála...
Když jsem se bála a nevěděla čeho...
II.
Do očí díváš se mi vždycky tak dlouze
Mohla bych říct, že tě za to nenávidím
Ve stejném okamžiku podrobeném touze,
kdy se stydím...
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Eviscerate
Komentáře (1)
Komentujících (1)