Dávno zapomenutá
Anotace: ...od doby,kdy jsem jí roztřesenými prsty vyrývala do bílého papíru uplynulo už mnoho dní...
Připadám si jako motýl
nechávající si na slunci narůst křídla
Mně jenom vzali naději
/a smích/
Do očí zasadili noční oblohu
a ta teď pláče
/stýská se jí po hvězdách/
Rty jsou chladné
Ruce se třesou
pod nátlakem
otázek,nařčení a ticha...
Komentáře (3)
Komentujících (3)