Sama
Nejsem s Tebou,
Nebo mi to tak jen připadá,
A v mém srdci nyní vládne nostalgická nálada.
Každou chvíli,
Okamžik
Mne zvláštní smutek přepadá
Jsem podrážděná,
Komplexy se nevyhnou mi obloukem,
Ve své duši procházím se
Osaměle paloukem.
Jsem sama.
Komentáře (2)
Komentujících (2)