Přejdi se mnou
Anotace: na druhou stranu....
Most přes řeku
Přecházím na druhou stranu
Přejdi taky
Jen to zkus
Zapěji Ti smutné blues
Uslyšíš jen vítr a můj hlas
Přejdi se mnou…
V tvář mou krás
Nezapomeň
Jsem tu sama
Pořád
Tak
Sama
…. Za řekou
čekám……..
Komentáře (7)
Komentujících (7)