Anotace: s úctou mému příteli jenž mne nezapudil ikdyž jsem to tak jednu chvíli cítila
Tento pocit dobře znám, jelikož si ho dík své najivní lásce již po několikáté prodělávám...
28.06.2008 13:10:00 | Král Krysa
Jednou přítelem, navždy přítelem. V každém nepřátelství je to přítelství... Jsme jedno a kdyby tomu nebylo, nikdy by nic nebylo. Jsme jedno příteli můj ;)
Chápu tvé pocity, sám je znám z doby minulé tohoto života.
01.11.2007 13:59:00 | RešHeNúnHe
Však i slunce jednou zapěje a jeho zmrzlé srdce rozhřeje...
22.09.2007 22:44:00 | Dagon.Lestat - My winter storm