Hluchá slova

Hluchá slova

Anotace: tohle nemůžu komentovat...nechci

mám pravdu když
říkám
že smích je
nejhlubším projevem žalu…

nikdy nechci vidět
tvé oči
jak se radují
protože…

když se ptám
nechci slyšet
odpověď…

a pravda dotyků
je pouhou
nevyslovenou
lží…

a bolest je…
bezedná…
.
.
.
.
.
všechny ty sliby
a absurdní smutek dětských očí
nikdy se neohlížej
protože tě miluji…
Autor DIDADA, 22.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí