Anotace: těm co mě chtějí měnit
Strašně krátká a podle mě nedotažená! Ale co nebylo by to ono kdyby jsi měla každé dílo krásné... a že jich máš 90 procent ůžasných :-)
08.10.2007 10:38:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Strašně krátká a podle mě nedotažená! Ale co nebylo by to ono kdyby jsi měla každé dílo krásné... a že jich máš 90 procent ůžasných :-)
08.10.2007 10:38:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Nikdo nemůže říct co je přesně správné, jen člověk sám to ví...ale naučit se vědět může stát víc, než je člověk schopen dát.
26.09.2007 20:08:00 | Skaja