Anotace: tohle není obyčejná básnička...je to opravdu přísaha a já ji dodržím až přijde čas...
rozbrečel jsi mě..:'( ale jestli je tohle všechno pravda, tak nemám co dodat...
05.12.2007 05:39:00 | dream in emptiness
sama doufám tušíš jak moc pro mě znamenáš a to co jsem ti o tom kdy rekl asi nebylo prilisne prijemne.. myslel jsem ze pro tve dobro...uz je na tohle jen veta jediná...miluju tě takovou, jaká jsi...s touhle myslenkou se krásně umírá ...
04.12.2007 23:02:00 | Zayo
duvod proc to vse mezi nami skoncilo :/ je to moc pekne ale odrazi se to ve me ze vim jaka ja skutecnost :(
24.09.2007 16:37:00 | Zayo