odcházíš...
Anotace: občas loučení bolí...
Odcházíš a s tebou i mé naděje
že se na mě ještě někdo usměje
s tebou odchází světlo poslední
když v srdci pro něj už místo není
zůstává samota, smutek
smích s radostí někam utek
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, pejrak, Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)