Anotace: je to o mě.. ale musím uznat, že tak hroznou básničku jsem snad ještě nenapsala..
Proč myslíš, že je to hrozná báseň? Mně se docela líbí. Je taková netradiční. Kdyby všichni psali stejné básně, tak by to nikoho nebavilo číst, nebo ne?
31.12.2009 14:32:00 | Hrabě Dani
V životě je všechno těžké,ale neboj bude líp,i když to někdy dlouho trvá :)
29.11.2008 23:14:00 | BARBYE