Je tenhle pocit snad k smíchu?
Anotace: hahaha....mám toho plný zuby...
Všechny ty kroky jsou prošlý
A ty se směješ
Co na tohle mám tak říct?
Že svět je fajn ?
Nebo že je fajn kvůli tobě?
Jak to vlastně vypadá ze tvý strany?
Chce se mi smát ale není to z radosti
A kdo mě pak zve bláznem?
(Tím co si prochází
Ty špinavý uličky
Z večera)
Jo,maj zvláštní nádech
Snad bych chtěla
Ale je mi to nějak jedno
Kdo to uhodne…?
Že bych se nejradši dívala tam
Jo zrovna tam
Tam kde to nejvíc bolí…
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
Komentáře (1)
Komentujících (1)