vnitřní rozhovory
Anotace: cesty posypané štěrkovými kamínky...vedou pozůstalé za konec lidského života
Spasitel
zavěšen na zrezivělých křížích
nad hroby našich kořenů...
´´co je to za zlatá slunce květů
pokrývajících je,
maminko?´´
´´tiše, tatínek promlouvá
s mrtvými...´´
Věčný klid...
Komentáře (1)
Komentujících (1)