Anotace: Ne vždy je všechno v naší mysli přijaté s nadšením...
Leželo na zemi
Samotné, pošlapané
Tisíci nohami
Kdo ho tu zapomněl?
Pod vrstvou otázek skrývá se tajemství
O přáních v životě nechtěných
Přáních, co touhy v nás probouzí
Stačí je odhodit
Vzpomínky…
Rychle se zahojí.