Anotace: Smutná básnička o dešti,o přírodě,o úlevě, o starostech
Říkáš, že je ti 12. Nerada přihlížím k věku, ale teď to udělám, neboť si myslím že na svůj věk píšeš dobře. Že víš co píšeš, ne že naplácáš páté přes deváté... a to se mi líbí=)
06.10.2007 20:01:00 | Já Esther Ruth