Bože!
Anotace: tím Bohem je myšleno Pochopení...
Zahalený,
noční klenbou,
na čele,
se zhaslou hvězdou,
bloudím nocí,
bez pomoci,
kde jsi, Bože,
když Tě chci,
...když chci věřit
/na zázraky/
potemnělou zahradou,
se zakázaným vstupem,
kráčím bosou nohou,
potřísněnou,
krvavou rosou,
Bože?
ty pláčeš?
a co mám dělat já?
já nemám křídla,
...já nejsem Bůh
/jen ztrápený člověk/
prší,
déšť,
...krve
Bože?
ty krvácíš?
a co potom já?
mě nevysvobodíš?
aspoň tu proklatou duši?
Bože!
Komentáře (2)
Komentujících (2)