Anotace: aneb takto se občas cítím...
Jak přijde na svět zlo a smutek,,pověz mi?Jak přijde na svět..plnost neřestí?Jak přijde na svět láska?Jak přijdem na svět my?Jak přijde na svět sladkost,,hořkých a trpkých dní?Pověz anděli..anděli bez křídel,,jak přijde na svět ta sladká,,sladká chuť kouzel,,nočních ostrovů a hvězd..?Kdo Nám, za všechno tohle,, hezky zatleská?...a svatozář nám nad hlavy začne kvést?...
28.09.2007 16:13:00 | anrUth