poslední sen

poslední sen

Anotace: mám ráda....

jsem

i když tím si nejsem jistá
možná jsem byla
ještě včera
když jsem se bavila
než jsi mě zabIL
aspoň na chvilku

můžu se tvářit silná
a nezdolná
ale pak přijde
ta chvilka
kdy i malá bolest
mě nutí plakat
usnout a už
se neprobudit
aby všechno odešlo
a netrápilo
je to tak težké
snášet bolest a smutek
jednou
jedinkrát
když se člověk cítí šťastný...
pohádky nejsou...
jednou to skončí
a nebude

a až mě najdou
sladce spát napořád
uvidí úsměv
který mi život vzal
a nikdo nebude vinen

protože to jak si žijeme
je jen náš příběh
o slzách
za které beztak ručíme
vlastním srdcem
Autor Jats, 26.09.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hmm...

03.10.2007 23:08:00 | jedam

líbí

:-))

26.09.2007 12:19:00 | mamina

líbí

...o slzách, ale i o úsměvu :-)

26.09.2007 09:04:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel