Anděl v zeleném
Anotace: ..O tom jak si snámi hraje osud ..Jsou to pocity , keré ze mě teď prýští a vzpomínky , které mám hluboko v sobě ..snad se bude líbit
Zavří oči a vzpomeň si
Ja krásné bylo pozorovat
západ slunce
A přečkat spolu noc
Tvůj stejnokroj voněl tabákem
a ve tvých očích byla dálka
Nevěřila jsem ,že to je pravda
A ty sis vybral právě mě
Když se dívám postupem času
na naší fotku
na naše bezstarostné ůsměvy
na sliby
Tak si uvědomuji
jak jsi pro mě vzácný
jednou jsem tě nazvala
Andělem v zeleném
A věřím že jím stále si
ikdyž je to pár let
co jsme se neviděli
nikdynezapomenu na poslední polibek
od svého anděla v zeleném
Komentáře (6)
Komentujících (6)