Odmítám
Necítit, nevnímat,
drzá být, odmítat.
Neplakat, nesmutnit,
neznat stesku.
Přijmout smrt výměnou,
mlhavého rána za rozbřezku.
Nevidět, neslyšet,
nemít dál rád.
Naučit pohrdavě lhát,.
Nevracet, odvracet
podtrhnout, zavrhnout,
odmítnout, zabít.
Prohnilé svědomí
v sobě nemít.
Nenávist, smutek,
žal a vzpomínky.
Neberu žádné servítky.
Milovat, odpustit,
hladit a hřát.
Nevím jak umět
mít rád.
Zklamaná, zlomená,
bolavá, nevěřící.
A smrt brzký konec
slibující.
Prázdná, neznající,
bezcitná, svazující.
S oprátkou na krku,
na stromě houpající.
Zloba, vraždivost,
nemoc a bolení!
Všechny vlastnosti,
tak rychle mě ubíjí.
Bez smyslu,bez touhy,
bez lásky a snění.
Již pro mě místečka,
na zemi už není.
Bez slz, zármutku,
srdce a duše.
Byla jsem prokleta,
v chladu a tiše.
Umírám, nechávám,
sobecky odcházím.
Nikdy se k Vám,
už NIKDY nevrátím ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)