Anotace: Anotace:!(stručný popis,max.250 znaků,zbývá?)
podotýkám, že jsou čtyři ráno... ale stejně... připomněl jsi mi villona... fakt... a to byl sakra dobrej básník... budeš mým oblíbencem, nedá se nic dělat...:)
jo a jestli neznáš, doporučuju pismak.cz... je to tam přehlednější... a možná o něco kvalitnější... tady mě nikdo nějak moc nedostává...
31.12.2007 04:12:00 | m.ela
tak tahle je vazne moc dobra. na rymovane basne prilis nejsem, protoze zastavam nazor, ze rym svazuje, ale tahle me vazne dostala
27.09.2007 18:25:00 | Malá shnilá emotivní příšera