Štětec
Obraz cizích stínů
odráží můj sen.
Spousta barev,spousta splínů
a starý štětec jen.
Štětec seschlý u bledého plátna
po kterém bezradný pohled pátrá
Bezradný pohled bezradné duše
černé stíny z černé tuše.
Barva rozlitá po podlaze
vypadá bledě při obraze.
Při obraze cizích stínů
starých štětců,
dlouhých splínů...
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: martinaV
Komentáře (1)
Komentujících (1)