Trofej
Vyplakané oči
podáváš na bílém táci
s pozlaceným okrajem
Odcházíš
zaslepená tíhou lásky
s dohasínajícím srdcem
Smrt
přijíždí na bílém koni
po cestě růžových kvítků
Vyplakané oči
sis vystavil k trofejím
vždyť ona byla výhra
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)