Samota/kráva/puberta

Samota/kráva/puberta

Anotace: Uplakané,smutné, o pubertě a hledání...

Samota/ kráva / puberta

Jsem na světe sama,
nikdo mi nepomůže.
Jsem asi děsná kráva,
kdo proti tomu co zmůže?

Jsem na světě sama,
jen já a básně jsou,
duše je oschlá jako sláma,
mé já je zakryto neproniknutelnou tmou.

Mám celý život před sebou,
jen kousek je za mnou,
ale vyhlídky na budoucnost mě zebou
na srdci.

Je blbé být puberťák,
rosteš týdně o cenťák,
duše se ti vyvíjí
a představy rozbíjí.

Občas ječíš do polštáře,
když smutek postihne tvé tváře.
Občas ječíš na ty,
co vlastně miluješ
a říkáš takové věty,
kterými je ranit chceš.

Hledáš sám sebe v té nehorázné pustině citů.
Autor .K.r.i.s.t.y., 29.09.2007
Přečteno 543x
Tipy 2
Poslední tipující: Kira Haulie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ten poslední odstavec je skvělý...dávám ST!

10.08.2008 22:22:00 | Kira Haulie

líbí

Výkřik puberťáka...ani já jsem nebyla jiná :-)

29.09.2007 13:40:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel