Sbohem
V dřevěné rakvi tu ležím
Na tebe marně tu čekám
Bolestí tiše já hekám
Tak přistup k mým zámeckým dveřím
Kůl v srdci vražený mám
Však láska z něj nevychladne
I když má duše už chředne
A já tady zemřu tak sám
Krysa v koutě se plíží
Tvé jméno na mysli
I když smrt s kosou se blíží
Koukám a vidím, překrásné líbezno
Arrive derci, už mizím na věčnost
Tak už mě následuj upírská princezno
Komentáře (0)