Samota, Ty nebo Smrt?

Samota, Ty nebo Smrt?

Anotace: ...

Cítím se být naprosto prázdným…
Nač žít? Sám pro sebe? Pro smutek?
Samota je tak hrozná, marná jak dým,
když stoupá do nebes. Jaký skutek
vysvobodí mne z ní? Jaký Ďábel mi pomůže?
Ach, chudá samoto odejdi a přijď Ty, co budeš
se mnou, Ty nebo Smrt! Chybí mi Tvá kůže,
teplo a klid Tvé duše. Však.. jsem jen veš
ubohá proti ctnostem Tvým. Nemám slov…
Samota nemá slova… Tak čekám, přijdeš?
Nemám nic… Nad vodou drží mne jen ten Ďáblův Kov!!!

Samota je hrozná – Španělská bota duše!
Ty nepřijdeš – Jak Kristus hříchu vyhýbáš se mi!
Smrt zbývá – Ona jediná, nikdy neopustí; Vysvobodí!
Autor Žiťa, 29.09.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí