Anotace: Smutná báseň o mé duši,kde jsem se snažila trochu vyjádřit ironii života...
Víš, právě proto, že tobě je tak málo, tak pokračuj.
Třeba tě to jednou přestane bavit, nebo nebudeš mít
na psaní čas. Zatím jsou to velmi dobré začátky.
30.09.2007 18:32:00 | okapovaroura