Anotace: Ne,není to parodie na tu odpornou písničku od Sámera....
I ja bych naslouchala Tvemu trapeni, pokud bych mohla trochu pomoci treba i jem sluvkem.
30.09.2007 15:57:00 | carodejka
I ja bych naslouchala Tvemu trapeni, pokud bych mohla trochu pomoci treba i jem sluvkem.
30.09.2007 15:56:00 | carodejka
I ja bych naslouchala Tvemu trapeni, pokud bych mohla trochu pomoci treba i jem sluvkem.
30.09.2007 15:55:00 | carodejka