Veselé i smutné
Anotace: když je člověku smutno, mrzí ho i maličkosti...
Čtyři židle, čtyři postele
- úplná rodina...
rozbitý nábytek, opuštěná postel,
to už nezní moc vesele!
Místnost plná radosti
- jak dobré je mít přátele...
Opuštěná loď, zoufalý trosečník,
snaží se přežít - zbaběle ...
Přes překážky ke hvězdám,
dereš se - nesměle...
stezk, smutek, strach,
nic než rány - na těle...
A vzpomínky jsou bičem
pro nepřátele...
Nenech se bičovat!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)