Anotace: prostě se pořád trochu bojím tmy...protože v ní nikdy nevíš Quo vadis!
A proč tak strašně tmavé noci jsi se bál?
cožpak nikdy jsi krásu její nepoznal?
:) Cris
23.10.2007 13:48:00 | Cristinne
hezká básnička a krásný konec.
volal jsem mámu,
a můj hlas,
kdesi v dávnu,
běžel zbaběle pryč.. To se ti povedlo
01.10.2007 06:27:00 | confused.princess