Pryč
PRYČ
Až jednou s nadhledem podíváš se zpět,
jednou Ti čas dovolí,
jednou snad budeš smět
Nataženou ruku podáš
a pravou nohou vykročíš
Vykročíš vstříc budoucnu,
minulost svou zahodíš
Pryč budou mrazivé chvíle,
pryč ta hořká minulost,
pryč budou smutné vzpomínky,
pryč bude vše,
co srdce svíralo
Komentáře (0)