TY,ty,TY....
Anotace: Je to vlastně hrozně povrchní,ale i malé poblouznění člověka bolí.
TY,ty,TY…..
Každé slovo rozdírá mi duši,
Myslím na tebe
A jak ti to asi sluší…
Myslím na tebe,
Co „čau“ mi řekl,když jsi odcházel,
Cos měl na ruby svetr
A s námi se tomu smál…
Ty,cos mi jiskřičku v duši vykřesal,
Co ses na mě díval planoucíma očima,
Ty,co ses usmíval jako král…
TY,CO UŽ TĚ NIKDY NEUVIDÍM,PROPÁNA!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)