S tichou krutostí
Přišla,
a odešla,
jen stín,
a černou krajku,
za sebou,
zanechala,
a potok slz,
vryla do tváře,
jemu,
i jiným,
přišla,
a odešla,
jak sezónní,
láska,
zlomila srdce,
když odcházela,
tichý hlas,
ji volal zpět,
ale nevrátila se,
rudé slzy,
vytékaly,
a usychaly,
jak ranní rosa,
na tulipánech,
umíral,
při jejím,
dotyku
jak vadnou,
růžím listy,
s dotykem,
chladné zimy,
přišla,
a tiše,
zase odešla,
...s ním
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Já Esther Ruth
Komentáře (3)
Komentujících (3)