V anděli ďábel
Anotace: Prosím komentujte nebo hodnoťte, děkuji..
Teskná melodie line se pokojem.
Často litoval, že mýlil se v obojem.
V tom, co říkali její krásné oči,
že jejich láska nikdy neskončí.
I v tom, co tvrdil hebký hlas její,
že doteď někde spolu se smějí.
Teskná melodie line se pokojem,
kdysi byl její láskou úplně opojen.
Nyní už ví, že anděl ďábla nosí v sobě,
on první by chtěl popřát budoucí vdově.
Melodie dál hraje,
nic ji neruší,
výstřelu vyjímaje.
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, Antionette
Komentáře (4)
Komentujících (4)