Na všem leží vrstva prachu...
Se zvláštními předtuchami,
oblaky, které stíní nám ve štěstí
počítám...
Stejně jako dříve,
počítavala jsem dny do Vánoc...
Neplakejte slečny,
já nedopočítala bych se Vašich slz,
vždyť já nemohu vás poznat
skrz tváře Vaše zamračené
a závoj,
neprostupný
oddělujícíc od ostatních...
Snad aby nenakoukli
do Vašeho nitra
a nezjistili
...že už se tu dlouho neuklízelo
...a na všem leží vrstva prachu...
Komentáře (0)