Sen a smutek
Anotace: Kde nejsou sny, není víra, kde není víra začíná smrt.
Nebesa zčernala, jak křídla havraní.
Stojím tu v dešti, slzy kapou do dlaní.
Stojím a modlím se, k amorům na římse.
Chvějící se ruka, někonečná muka.
To kapka krve do kaluže padá.
Živote zkončil jsi, tady máš záda!
Tiše šeptám:
"A ty hvězdo ranní, teď na Zem v mukách padni."
Chvějící se ruka, vede tě k oltáři.
Slyšící "Ano", tvůj úsměv zazzáří.
A život začíná, jak nekonečná hodina.
Tiše šeptám:
"A ty hvězdo ranní, miluju tě, krásné spaní!"
Nebesa zčernala, jak křídla havraní.
Stojím tu v dešti, se srdcem na dlani.
Tiše tě prosím: "Rychle ho popadni!"
Přečteno 512x
Tipy 15
Poslední tipující: jaňa, estrellita, Lilithen, Boleslava, hanele m., Bíša, WhiteSkull, pavlis, Aniba
Komentáře (5)
Komentujících (5)