Ty
Anotace: Ano,zamilované básničky berem všichni s rezervou,jenže co s tím,když je to tak pravda?
Ty
Když tě vidím
srdce mi poskočí,
když tě slyším,
hlava se otočí
- k tobě
Kolikrát chci ti říct:
,, Miluju tě!"
Kolikrát chci k tobě jít
a obejmou tě.
Když chci plakat,
pláču kvůli tobě.
Když se chci hádat,
hádám se za tebe
Všechno je na nic a zároveň krásné
-kvůli tobě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)