Jsem sama,samotinká
Anotace: Nic se dělat nedá......Jen plakat,ale to je k ničemu...
Jsem sama, samotinká
Nikdo mě nechápe,
Kdo mě pochopí?
Není mi nejlépe,
Kdo mou ruku uchopí
A přes úskalí mě převede?
Nikdo a nic,
Je to snad hřích?
Svět není spravedlivý,
Je hodně překvapivý.
Nic se dělat nedá……….
Jen plakat,
Ale to je k ničemu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)