Báseň mi nepřipadá přehnaně dlouhá. Po drobných úpravách to bude skvostné dílko. ST!
22.03.2012 10:28:12 | zaba.zuzla
Je to možné, je to taky staré jak Metuzalém :-) Kolikrát jsme měla nutkání přepracovat některé své věci, ale pak jsem od toho upustila. Je to takové, jaké to je, protože jsem to psala jako o dost mladší. Ale vidím v tom, co by se tam dalo udělat líp teda ;-) :-)
22.03.2012 10:39:55 | Aaliyan
určitě byla doba kdy jsi byla veselá
na tu si vzpomeň a nikdy nezapomeň..vím že to co bolí nezmizí,ale i krásné věci se nabízí..nádherně házíš emoce do písmenek
21.03.2012 23:37:28 | poeta
Zase jedna z těch tvých dlouhých básniček, která by chtěla proškrtat. Někdy míň znamená víc, a v pocitech se nemusíme utopit, abychom je rozeznali, a slova nás nemusí táhnout dál a dál, abychom věděli, co znamenají, a věta nemusí být dokončená, aby měla konec, a myšlenka nemusí být vyslovená, aby existovala...
11.10.2007 11:24:00 | Gina Rocca