Poslouchám padat déšť
Anotace: Doufám, že to nikdo nepochopí...........
Poslouchám
Se zavřenýma očima
Vnímám, šeptající tajemství
Co vítr a zima
Rozfouká i do větví
Poslouchám
A cítím, jak tříští se mi o rty
Naděje sladká
Pro rostliny, zvířata i pro Ty
Co nemají dnes v noci zadní vrátka
Poslouchám
A snažím se chytit do dlaní
Jen na pár chvil které mám
Trošku lidského váhání
Co ztratil jsem v kapičkách deště...
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, Megalo'R, Cecilka
Komentáře (4)
Komentujících (4)