Anotace: Rozloučení sebevraha se světem... Začínám na liter.cz tak prosím hodnoťte ať vím jak na tom jsem.
Nemyslím že by jsi byl magor. Ale normální nejsi:-)
Jinak dobrý Zdenek a jak tu dáš něco nového tak řekni.
19.10.2007 15:16:00 | Kovik
vidím že se v této básni už někteří našli... je moc krásná. Vůbec nevadí že je to stále opakované téma..
07.10.2007 10:55:00 | Anděl-bez-křídel
Severka mi to vzala. Jistě je to jedno z těch lepších zpracování bohužel dost ohraného tématu... no ale co já si budu hrát na odborníka že=) jen říkám co si myslím. No je-li to jedno z prvních děl, pak jistě není špatné, pokud ne, nic se neděje... prostě času je dost. Piš dál... třeba jednou napíšeš divadelní hru=)
06.10.2007 22:45:00 | Já Esther Ruth
Určitě na tom nejsi špatně :) Báseň je pěkná, ale takových podobných je tu spousta...
PS: Vítej na literu, držím pěsti při dalším tvoření...:)
05.10.2007 16:11:00 | Severka