Bez duše nejde žít
Anotace: Bez duše nejde žít, Tak jsem jen loutka...
Bez duše nejde žít
Ledová ruka srdce mi svírá,
Kleště mi o duši klapají,
Ta malá Kristýnka právě teď umírá,
Velká a malá stále se hádají.
Kristýnka skonává,
Kristýna nedorazila,
Jak jen žít bez duše,
Když starou sekyra popravila?
Bez duše nejde žít,
Tak jsem jen loutka,
O nové můžu stále jen snít,
Kde jen je ta velká holka?
Komentáře (3)
Komentujících (3)