Jen tři slova
Anotace: Řek jsem tak si běž a ty jsi šla...
/Řek jsem tak si běž a ty jsi šla.../
Hrady postavené z písku
Které jsi tak snadno zbořil
A tak smutnou dívku
Které ses neustále dvořil
Bojovala pro lítost
A za právo snít
Zbyla už jen bytost
Která chce jen sama být
A pozorovat hvězdy
Při svitu měsíce
A slzu ukápnout leckdy
Až ji bude teskno nejvíce
Bezbranně lapat po dechu
A bezmocně vzpomínat
Bojovat proti prvotnímu strachu
A přesto krutě umírat
Jen tři slova
Tak si běž
A pak zde byla pravda nová
A vše ostatní byla lež
Komentáře (0)