Neztrácej naději!Všichni se takhle někdy cítíme,každý si projde svým údělem...ber to jako zkoušku a snaž se jí projít! ;-)
06.10.2007 16:47:00 | Chancer
Chápu tě :o) strašně moc! Mívám stejné pocity. Napsal jsem básničku "Všechny mé podoby" a myslím si, že sobě dost podobají. Zkus si ji přečíst, třeba v ní taky najdeš kousek sebe.
06.10.2007 12:17:00 | W.O.K.O.